Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brunel besteedt geld van kerstkaarten aan Kosovo

Datum nieuwsfeit: 06-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Brunel kijkt met Kosovo naar de toekomst

Amsterdam, 06 december 1999: Brunel International heeft dit jaar een bijzonder initiatief genomen. In plaats van kerstkaarten te sturen aan haar relaties heeft Brunel er voor gekozen om het beschikbare geld te besteden aan een goed doel: Stichting Relief for Innocence.

Als onderdeel van een speciaal medewerkersprogramma mochten alle medewerkers van Brunel een goed doel aandragen. Als SpecialistenSpecialist en arbeidsmarktbemiddelaar van hoog opgeleide professionals, diende het uit te kiezen doel raakvlakken te hebben met kennisoverdracht, opleiding en ontwikkeling. Uiteindelijk is de Stichting Relief for Innocence gekozen, omdat het goed aansluit bij eerdergenoemde uitgangspunten.

Relief for Innocence zet zich onder andere in voor de wederopbouw van een school in Semetisht, een dorpje in Kosovo. Iets wat erg hard nodig blijkt te zijn, omdat vele scholen door de oorlog zijn verwoest en er nog steeds geen onderwijs mogelijk is.

Brunel hoopt door haar donatie in zowel materiele kennis als financiële hulp een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan de wederopbouw van de gemeenschap in Semetisht die de laatste tijd zwaar geleden heeft. Immers juist in een dergelijke situatie is het opnieuw opstarten van onderwijs cruciaal voor de toekomst van kinderen. Ook in de toekomst heeft Brunel de intentie betrokken te blijven bij projecten van de Stichting Relief for Innocence, om zodoende onderwijs- en kennisoverdracht mogelijk te houden.

Voor meer informatie:

Brunel International Chantal van der Veldentel. 020 - 453 10 84 Relief for Innocence E-mail: (relief_for_innocence@yahoo.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie