Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evenement: E-kennis 2000

Datum nieuwsfeit: 07-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Compaq

E-kennis 2000

Dinsdagmiddag 7 december 99

Evenement en Congrescentrum Erasmus Rotterdam

Een initiatief van Compaq en Microsoft

meer informatie

Compaq in het onderwijs
De Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Dit geldt ook binnen het onderwijs, waar het computergebruik als onder andere leermiddel sterk wordt gestimuleerd. Compaq en haar Business Partners kunnen hierbij een actieve rol spelen met innovatieve producten en diensten.

We werken samen met u, luisteren en ondersteunen u in nauwe samenwerking met onze Business Partners bij iedere volgende stap op dit ambitieuze pad. Per slot van rekening hebben we een gezamenlijk doel. De toekomst van de volgende generatie en daarbij speelt Informatie- en Communicatietechnologie een belangrijke rol.

Meer dan 30% van alle onderwijsinstellingen vertrouwt op Compaq. Compaq staat immers synoniem aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Dus degelijke apparatuur die werkt. Voor u betekent dat gemoedsrust!

Compatibiliteit is nooit een probleem wanneer u voor Compaq kiest. Onze producten zijn op standaarden gebaseerd en rigoureus getest om goed te functioneren met alle gangbare besturingssystemen en applicaties. We werken daarom nauw samen met Microsoft, Novell, applicatie-leveranciers en educatieve uitgeverijen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze Compaq producten geruisloos hun plaats vinden binnen uw school. Dat geeft u de vrijheid om het gebruik van deze gereedschappen verder uit te bouwen zonder onaangename verrassingen.

Voor informatie over onze organisatie, Compaq producten en diensten, verkooppunten e.d. kunt u contact opnemen met het Compaq Business Touch via telefoonnummer 0800-2667272 of e-mail (businesstouch@compaq.com).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie