Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

West-Vlaamse prijzen voor welzijns- en gezondheidszorg

Datum nieuwsfeit: 07-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Provinciale prijzen voor welzijns- en gezondheidszorg 2000 Brugge, 7/12/1999
PROVINCIALE PRIJZEN VOOR WELZIJNS- EN GEZONDHEIDSZORG 2000

Door de Bestendige Deputatie van de Provincie West-Vlaanderen werden onlangs de provinciale prijzen voor welzijns- en gezondheidszorg 2000 uitgeschreven : enerzijds de prijs voor een bijzonder project, anderzijds de prijs voor verdienste.

Met dit initiatief wenst de Provincie haar waardering te betuigen voor organisaties en personen die binnen de welzijns- en gezondheidszorg vernieuwingen hebben geïntroduceerd (de prijs voor een bijzonder project) respectievelijk zich verdienstelijk hebben gemaakt (de prijs voor verdienste).

Kandidaatstellingen voor een bijzonder project gebeuren aan de hand van een formulier. De uiterste datum voor het indienen van de kandidaturen is vastgesteld op 15 september 2000.

Het reglement, alsook de aanvraagformulieren kunnen worden bekomen op volgend adres : Provinciehuis Boeverbos, Dienst Welzijn, Koning Leopold III-laan 41 te 8200 Sint-Andries, tel. (050) 40.33.02.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie