Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Groningen: Vrouw in Alteveer bedreigd

Datum nieuwsfeit: 07-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 07-12-99

Persberichten provincie Groningen/
Dagelijkse berichten districten West, Noord, Midden en Oost

Dinsdag 7 december 1999

Alteveer: Vrouw bedreigd
Een 23-jarige vrouw uit de gemeente Stadskanaal is gisteravond bedreigd. De vrouw reed in haar auto over de Veenhofweg in Alteveer. Om een tegemoetkomende vrachtwagen te laten passeren minderde de vrouw vaart. Een achter haar rijdende automobilist ergerde zich daar kennelijk aan en ging dicht achter haar rijden. Daarbij gaf hij voortdurend knippersignalen met zijn koplampen. Op de kruising met de Alteveersterweg moest de vrouw stoppen om een andere auto voor te laten gaan. Toen ze daarna verder wilde rijden werd haar de weg versperd door de achteropkomende auto die haar inmiddels voorbij was gereden. De inzittenden van de auto, twee mannen en een vrouw, stapten uit en liepen op de vrouw. Nog voor dat de vrouw de portieren van de auto op slot kon doen stapten één van de mannen en de vrouw uit de andere auto bij haar in de wagen en dreigden haar met geweld. Ook probeerden ze de tas van de vrouw af te pakken. Zij wist dit echter te voorkomen. De belagers stapten uit verdwenen met hun auto in de richting van

Stadskanaal toen een vrouw op de wagen van het slachtoffer kwam toelopen, kennelijk om poolshoogte te nemen. De politie stelt een onderzoek in.

Bellingwolde: Man pleegt vernielingen
Aan de Hoofdweg in Bellingwolde heeft de politie gistermorgen een 33-jarige man uit Rusland aangehouden. De man had na een ruzie met zijn vrouw een aantal ruiten en een deur van zijn verblijf in het Asielzoekerscentrum aan de Hoofdweg in Bellingwolde vernield. Tevens had hij zijn vrouw tijdens de ruzie geslagen. Die moest zich onder doktersbehandeling stellen. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en na verhoor heengezonden. Hij kreeg een dagvaarding mee. De politie onderzoekt de zaak.

Winschoten: Man aangehouden
In een portiek van een school aan de mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten heeft de politie gistermorgen een 22-jarige man aangehouden. De man, die zegt Amerikaan te zijn, lag daar te slapen en kon geen identiteits- of verblijfspapieren tonen. De man is meegenomen naar het politiebureau en overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. Die stelt een onderzoek in naar de identiteit en de nationaliteit van de man. Hij is ingesloten.

Eenum: Huisvredebreuk
In een woning aan de Oosterwijtwerderweg in Eenum heeft de politie gistermorgen een 42-jarige man uit Middelstum aangehouden. De man bevond zich in de woning van zijn ex-vriendin. Hij weigerde, ook in het bijzijn van na een ruzie tussen beide partijen gewaarschuwde politiemensen, de woning te verlaten. De man is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt wegens huisvredebreuk.

Voor nadere informatie: afdeling voorlichting, telefoon 0 50 - 5 995 010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie