Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belangen Wall Data-klanten beschermd na overgang e-Business

Datum nieuwsfeit: 07-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Reorganisatie NetManage® moet resulteren in leidende positie corporate eBusiness-oplossingen

Belangen Wall Data-klanten beschermd na overgang van beide bedrijven naar eBusiness

Veenendaal, 7 december 1999 - NetManage maakt de nieuwe organisatiestructuur en bedrijfspositionering bekend, nu alle uitstaande gewone aandelen Wall Data met succes zijn overgenomen (24 november 1999). Dankzij deze overname kan NetManage de krachtige mogelijkheden van haar eN2000-oplossingen en het bedrijfsplatform Salvo combineren met de bekroonde productlijn RUMBA. Op die manier kan NetManage haar klanten het meest uitgebreide pakket elkaar aanvullende host-access-oplossingen (PC-to-Host, Web-to-Host en server-oplossingen) aanbieden dat momenteel verkrijgbaar is. Klanten van NetManage en RUMBA kunnen voortaan bij één partner terecht voor een uitgebreid product- en serviceaanbod. Bovendien beschikken zij nu over een snel, probleemloos en betrouwbaar migratietraject voor hun eBusiness-applicaties. Daarnaast zal NetManage de RUMBA-klanten blijven voorzien van eersteklas service en ondersteuning.

"RUMBA is erkend marktleider en van strategisch belang voor onze verdere eBusiness-ontwikkeling. RUMBA-klanten kunnen erop vertrouwen dat zij dezelfde hoogstaande ondersteuning en service zullen krijgen als voorheen. Hun investeringen zijn beschermd", aldus Zvi Alon, president en CEO van NetManage. "De overname van Wall Data onderstreept ons streven al onze klanten te voorzien van de krachtigste en meest veelzijdige producten voor de ontwikkeling van en de overstap naar eBusiness- en eCommerce-oplossingen."

De geïntegreerde beheer- en ondersteuningsfunctionaliteit van NetManage – belangrijke onderdelen van het eN2000-framework – komt nu ook beschikbaar voor de RUMBA-oplossingen, zodat organisaties kunnen beschikken over één enkele beheer- en ondersteuningsinterface voor zowel desktop als Internet. Deze uitgebreide beheer- en ondersteuningsfunctionaliteit stelt bedrijven in staat het Internet op een praktische manier in te zetten voor bedrijfsapplicaties en daarnaast de onderhoudskosten van zowel NetManage- als RUMBA-implementaties terug te dringen.

De overname van Wall Data volgt op de overname eerder deze maand van Simware, toonaangevend leverancier van extranet-oplossingen voor de onderneming. Dankzij deze twee overnames beschikt NetManage nu over krachtige EAI-functionaliteit (enterprise application integration), zodat klanten hun legacy-gegevens 'mee kunnen nemen' bij de overstap naar de nieuwe eBusiness-economie. NetManage blijft zich profileren als leverancier van oplossingen en services waarmee klanten verzekerd zijn van een probleemloze migratie naar de eBusiness-markt.

Nu de overname van Wall Data een feit is, reorganiseert NetManage het bedrijf in drie werkmaatschappijen die verantwoording afleggen aan de CEO:


* eAccess Group – deze groep is verantwoordelijk voor alle bestaande connectiviteitsproducten van NetManage en Wall Data, waaronder RUMBA, ViewNow, HostLink, UNIXLink, OnNet en Portfolio, en staat onder leiding van Kevin Vitale, Executive Vice President en Chief Operating Officer.


* eSolutions Group – deze groep is verantwoordelijk voor de Salvo-producten die behoren tot de webintegratielijn Simware, en staat onder leiding van Glen Brownlee, Senior Vice President en General Manager.


* eSupport Group – deze groep is verantwoordelijk voor de ondersteuning van connectiviteitsoplossingen, waaronder SupportNow, voor software-ondersteuning en -opleidingen, en eDemo, en staat onder leiding van Richard French, Senior Vice President en General Manager.

"Met deze reorganisatie, de overname van Wall Data en de recente overname van Simware is de eerste fase van onze strategie – de overgang van connectiviteitsspecialist naar toonaangevend eBusiness-enabler – voltooid", aldus Zvi Alon, president en CEO van NetManage. "NetManage streeft ernaar haar klanten een compleet scala van producten en diensten te kunnen aanbieden waarmee de overstap van de analoge naar de digitale economie zowel mogelijk wordt gemaakt als ondersteund."

Over NetManage
NetManage (Nasdaq: NETM) is opgericht in 1990 en voorziet klanten van oplossingen en services voor een probleemloze overgang naar eBusiness, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bestaande informatie-infrastructuur. NetManages eAccess Group is dé bron voor Web-to-Host-verbindingen via Java of ActiveX en voor op servers gebaseerde thin-client- en thick-client-software, waarmee verbindingen kunnen worden gelegd van desktop-pc's naar UNIX-, IBM AS/400- en mainframe-computers. De eSolutions Group van NetManage is toonaangevend leverancier van beproefde eBusiness-oplossingen, waaronder self-service voor klanten en distributeurs, voor de ‘enterprise onderneming’. De productlijn eSupport gaat uit van een nieuwe standaard op het gebied van tools voor real time klantenondersteuning via Internet, waarmee de tijd die doorgaans is gemoeid met het oplossen van problemen aanzienlijk wordt teruggedrongen. NetManage biedt haar producten en bijbehorende diensten overal ter wereld aan via rechtstreekse verkoop, internationale dochterondernemingen en geautoriseerde distributiepartners. Het hoofdkantoor van de Northern Region (Benelux en Scandinavië) is gevestigd in Veenendaal en staat onder leiding van Chris Mason. Voor meer informatie kunt u naar
www.netmanage.com gaan, een e-mailbericht sturen naar sales@netmanage.nl of +31 (0) 318 519696 bellen.

Einde persbericht

Voor meer informatie:

Hanneke van Dreumel Laura van Riemsdijk Jeronimus|Wolf B.V. NetManage Northern Region (0344) 64 06 07 (0318) 51 96 96

Hanneke@jeronimus-wolf.nl Laura.van.Riemsdijk@NetManage.nl

# # #

NetManage, eN2000, ViewNow, SupportNow, het NetManage-logo en het 'lizard-in-the-box'-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van NetManage en/of haar dochterbedrijven in de Verenigde Staten en in andere landen. Simware en Salvo zijn geregistreerde handelsmerken van Simware Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie