Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gensys objecten voor SAP-systeembeheer

Datum nieuwsfeit: 07-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Gensys objecten voor SAP-systeembeheer

Reeuwijk, 7 december 1999 - - SPS, een snelgroeiend automatiseringsbedrijf gespecialiseerd in beheerdiensten en -producten voor remote en lokale computersystemen, introduceert SAP-objecten voor Gensys Monitor, het beheersysteem van SPS. Gensys gebruikt de SAP-objecten om, naast besturings- en database-managementsystemen, ook de belangrijke componenten van SAP te monitoren.

Gensys Monitor is een hulpmiddel voor zowel geroutineerde als minder ervaren beheerders. Met de nieuwe SAP-objecten is het systeem ook geschikt voor beheerders van SAP-systemen. Gensys Monitor voert continu routinematige controles uit. Dankzij dit pro-actieve beheer kan de systeembeheerder tijd besteden aan andere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie