Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking vrijwilligersprijs Nijmegen 1999

Datum nieuwsfeit: 07-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Het Lokale Compliment 1999

De Vrijwilligerscentrale en de gemeente Nijmegen organiseren ook dit jaar de Vrijwilligersprijs 1999 'Het Lokale Compliment'. De Rabobank Nijmegen stelt drie prijzen beschikbaar. Het gaat om prijzen van 2.500,-, 1.500,- en 1.000,-. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens de viering van de Nijmeegse Vrijwilligersdag op dinsdag 7 december in congrescentrum Jonkerbosch. Voordrachten kunnen tot 15 november ingezonden worden.

Tijdens de Nijmeegse Vrijwilligersdag georganiseerd door Tandem en de Vrijwilligerscentrale, worden vrijwilligers(organisaties) in het zonnetje gezet. De Vrijwilligersprijs is een blijk van waardering voor vrijwilligers(organisaties) die zich belangeloos inzetten voor de stad Nijmegen. Elk vrijwilligersinitiatief en -inzet is van onschatbare waarde voor de Nijmeegse samenleving en draagt bij aan een sterke en vooral sociale stad. Een jury onder voorzitterschap van wethouder Van Rumund beoordeelt de ingezonden voordrachten en kiest daaruit zes genomineerden. De uiteindelijke drie winnaars zullen pas tijdens de uitreiking bekend worden gemaakt. Naast de wethouder bestaat de jury dit jaar uit vertegenwoordigers van de media, de Rabobank Nijmegen, De Vrijwilligerscentrale en de winnaar van vorig jaar Doornroosje. Elke organisatie, project, vrijwilligersgroep, vrijwilliger komt in aanmerking voor 'Het Lokale Compliment', mits er raakvlakken zijn met het thema van 1999: 'Rendement van talent'. 'Het Lokale Compliment' wordt dit jaar uitgereikt aan een project of werkwijze die in de ogen van de jury het beste weet in te spelen op talenten, motieven en behoeften van haar vrijwilligers. Ook inzendingen waaruit blijkt dat op een bijzondere wijze met de vrijwilligers wordt omgegaan, of op een andere manier het rendement van vrijwillige talenten wordt vergroot, maken kans.

Voordrachten kunnen schriftelijk worden gedaan door voor 15 november een korte vragenlijst in te vullen en op te sturen naar: Gemeente Nijmegen, Directie Inwoners, afdeling GOZ, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen. De vragenlijst is zowel verkrijgbaar bij de gemeente Nijmegen als bij de Vrijwilligerscentrale. Iedereen die een voordracht heeft gedaan, ontvangt schriftelijk bericht of de inzending is genomineerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie