Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijwilligersmanifestatie in de Flint Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 07-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

10 november 1999

Vrijwilligersmanifestatie in de Flint

Op dinsdag 7 december 1999 wordt in het kader van de Internationale Vrijwilligersdag een manifestatie gehouden in theater de Flint. De organisatie is in handen van een initiatiefgroep die bestaat uit de Vrijwillige Hulpdiensten Amersfoort, de Thuishulp Centrale Eemland en de Vrijwilligerscentrale Amersfoort.

Deze dag krijgt de stadshal van de Flint het aanzien van een 'markt', waar plaatselijke vrijwilligersorganisaties zichzelf en hun activiteiten presenteren. Organisaties kunnen kosteloos een kraam reserveren. Een groot aantal vrijwilligersorganisaties en projecten is bekend bij de organisatoren. Er is echter geen volledig adressenbestand. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, maar wel belangstelling hebben voor deelname, neemt u dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Amersfoort, telefoon: 4623022, u ontvangt dan alle noodzakelijke informatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie