Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amazon.com kondigt alliantie aan met Ashford.com

Datum nieuwsfeit: 08-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amazon.com kondigt strategische alliantie aan met Ashford.com

Amsterdam, 8 december 1999 - Amazon.com (Nasdaq:AMZN), marktleider in de branche van online winkelbedrijven, en Ashford.com (Nasdaq:ASFD), de grootste Internet-winkel in luxe-artikelen, kondigden vandaag een miljoenenproject op marketinggebied en een strategisch samenwerkingsverband aan voor een aantal categorieën van luxe-artikelen, zoals diamanten, horloges, zonnebrillen en schrijfgerei.

De bedrijven kondigden vandaag bovendien aan dat Amazon.com een minderheidsbelang neemt in Ashford.com. In ruil voor de investering en de marketingrelatie krijgt Amazon.com na het sluiten van de transactie ongeveer 16,6% van Ashford.com's uitstaande gewone aandelen in bezit.

Als onderdeel van het samenwerkingsverband op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie