Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verzameling Nederlandse wetgeving gedwongen offline

Datum nieuwsfeit: 08-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verzameling Nederlandse wetgeving gedwongen offline

De grootste online verzameling Nederlandse wetgeving, die te vinden was op wetten.nu is op de avond van 8 december voorlopig offline gegaan.

Reden voor het offline zetten van de wetgevingsverzameling is dat ik als beheerder van de site door de advocaat van Vermande/SDU aangemaand ben om de teksten die op de site staan daar vanaf te halen. De aanmaning bevatte ook een dreiging van snelle juridische stappen indien de informatie niet offline gehaald zou worden. Om de situatie niet te laten escaleren heb ik besloten om voorlopig de wetsteksten van de site te halen totdat ik gesproken heb met mijn raadsman mr D.J.G. Visser.

Ik zal in de komende tijd proberen om met SDU te praten om te zien of er een oplossing gevonden kan worden om de dreigende rechtszaak te voorkomen. Vast staat de we binnenkort een oplossing zullen vinden om de publicatie van wetgeving zo snel mogelijk te hervatten.

Daarnaast ben ik ook van plan om te kijken of het waar is dat de uitgevers werkelijk de wetgeving in eigendom hebben gekregen.

Meer informatie is ook te vinden op www.wetten.nu/wiewetten.html

Pavle Bojkovski
(pavle@wetten.nu)
www.wetten.nu
06-28844632

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie