Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Doorrijden na aanrijding in Cothen

Datum nieuwsfeit: 08-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Cothen
Doorrijden na aanrijding/
Cothen, 8 december 1999.

Auto belandt in sloot.

Op dinsdagmiddag 7 december vond omstreeks 17.00 uur een ongeval plaats op de Provincialeweg in Cothen bij het benzinestation.

Een 33-jarige automobiliste uit Rotterdam moest plotseling afremmen voor een personenauto die plotseling de weg op reed. Deze auto kwam vanaf het benzinestation en draaide linksom de weg op richting Wijk bij Duurstede.

De Rotterdamse raakte met haar wielen de stoeprand en kwam op zijn kop in een droogstaande sloot tot stilstand. Ze werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden.

Oproep getuigen.

Op het moment dat de aanrijding ontstond, was er veel verkeer op de weg. De politie van district Heuvelrug vraagt getuigen, of andere mensen die iets kunnen vertellen over de identiteit van de doorgereden bestuurder, zich te melden bij bureau Wijk bij Duurstede.

Telefoonnummer bureau Wijk bij Duurstede: 0343 - 57 15 44.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie