Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 08-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 8 December

AANRIJDING LETSEL SINT OEDENRODE

Bij een aanrijding op de Markt te Sint Oedenrode op 7 december 1999 omstreeks 22.50 uur is een 16 jarige bromfietser uit Nijnsel licht gewond geraakt. Het slachtoffer verleende geen voorrang aan een 35 jarige automobiliste uit Sint Oedenrode.

SNELHEIDSOVERTREDING HAAREN

Op 8 december 1999 omstreeks 00.25 uur is een 32 jarige automobilist uit Tilburg bekeurd voor te snel rijden. De man reed op de Rijksweg N65 met een snelheid van 160 km per uur, terwijl slechts 80 km. is toegestaan. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

INBRAAK WONING BOXTEL

Bij een inbraak in een woning in de Van Merheimstraat te Boxtel in de nacht van 7 op 8 december 1999 zijn een videorecorder, telefoon, kleding en geld weggenomen. De daders forceerden een deur. Waarde onbekend.

AANRIJDING LETSEL VUGHT

Bij een aanrijding op de Michiel de Ruyterweg te Vught op 8 december 1999 omstreeks 08.25 uur is een 17 jarige fietster uit Vught gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer verleende geen voorrang aan een 33 jarige automobiliste uit Vught.

ZELFDODING VUGHT

Op 8 december 1999 omstreeks 10.50 uur is een 35 jarige man uit Vught (Voorburg) van het viaduct over de Rijksweg A2 te Vught gesprongen. Hij werd hierbij overreden door een personenauto, die op de A2 richting Den Bosch reed. Het slachtoffer overleed terplaatse. Het verkeer is korte tijd gestremd geweest.

RIJDEN ONDER INVLOED SCHIJNDEL

Tegen een 51 jarige automobilist uit Schijndel is proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed op 8 december 1999 omstreeks 11.20 uur op de Leliestraat te Schijndel. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie