Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Effenaar Eindhoven: Geoff Farina (Karate)

Datum nieuwsfeit: 08-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

woensdag 8: E-zone: 21.00: f 5,- Geoff Farina (Karate) Wintersläfer (Tom Tykwer, Dld, 1997, 120 min, 35 mm) Dj Ritch-E geen voorverkoop

Geoff Farina is de zanger van Karate, die onlangs een solo-plaat heeft gemaakt met de titel `Usonian Dream Sequence'. Denk aan een ingetogen versie van Karate. Mooie melancholische popliedjes dus. Bovendien is ijverige Geoff ook nog onderdeel van The Secret Stars, waarvan hij waarschijnlijk ook wat nummers ten gehore zal brengen. Wintersläfer: bloedmooie beelden, een opwindende cameravoering en een opzwepende montage zijn het handelsmerk van Tom Tykwer. Hij is ook de maker van de film Lola Rent. Een groep doelloze dertigers probeert met een redeloze vasthoudendheid orde te scheppen in hun bestaan. Ze kampen met het gevoel dat het leven aan hun voorbij trekt, maar dat de beslissingen verbannen worden tot het eeuwige morgen. De welbekende Nice Price! dj Ritch-E sluit de avond geheel in stijl af.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie