Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Audi voor beste ruiter op Expo-on-Horse

Datum nieuwsfeit: 08-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoefnet

Audi voor beste ruiter op Expo-on-Horse

Hengelo- Voor de nationale springtop wordt het dit jaar nog interessanter om deel te nemen aan het derde indoorconcours Expo-on-Horse, dat van 8 t/m 12 december in het Expo-Center te Hengelo wordt verreden.

De combinatie die het beste presteert in alle drie 1.40 rubrieken mag namelijk een Audi A3 mee naar huis nemen. Huiskes-Kokkeler Automobielbedrijven heeft zich gemeld als hoofdsponsor, naast Grolsch en de Gemeente Hengelo, en stelt een Audi A3 ter beschikking. De kwalificaties van de 1.40 rubrieken zullen op donderdag 8 en vrijdag 9 december worden verreden, waarna de 25 hoogst geplaatsten in de Grote Prijs op zondagmiddag mogen uitmaken wie de beste ruiter tijdens Expo-on-Horse is en wie achter het stuur van de Audi A3 kan plaatsnemen.

Finale 1.50 competitie

De zaterdagavond is in Hengelo gereserveerd voor o.a. de Eurocommerce Omniword competitie. De finale van deze wedstrijdcyclus om de Prijs van de Stad Hengelo voor 1.50 combinaties staat wederom in het Expo Center op de agenda en staat open voor ruiters die aan minimaal twee voorwedstrijden hebben deelgenomen. De competitiewedstrijden zijn verreden tijdens evenementen in Zelhem, Mierlo, Sleen, Nunspeet en het nog komende Jumping Amsterdam.

De zaterdagavond wordt besloten met een show waarin o.a. de bekende vierspanrijders IJsbrand Chardon, Leo Kraaijenbrink en Mark Weusthof een vierspanwedstrijd/show zullen verzorgen samen met enkele top springruiters.

Het programma en andere informatie vindt u op:
www.expocenter.nl/expoon.htm

©Hoefnet 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie