Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 09-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 9 December

INBRAAK WONING RAVENSTEIN

Bij een inbraak in een woning aan de Burg van Claarenbeekstraat te Ravenstein op 8 december 1999 is de stereo-installatie weggenomen. Waarde onbekend. De daders forceerden een deur.

DIEFSTAL AUTO OSS

Vanaf de Van Karnebeekstraat te Oss is op 8 december 1999 een paarse VW Golf, kenteken DS-PG-29 ontvreemd. Waarde onbekend.

AANRIJDING LETSEL OSS

Bij een aanrijding op de Dr Saal van Zwanenbergsingel te Oss op 8 december 1999 omstreeks 23.12 uur is een 79 jarige vrouw uit Vught overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer zat als passagier in een taxibus. De 21 jarige chauffeur uit Sint Michielsgestel verleende geen voorrang aan een 58 jarige automobilist uit Oss.

AANRIJDING LETSEL HEESCH

Bij een aanrijding op 't Dorp te Heesch op 8 december 1999, omstreeks 23.55 uur is een 22 jarige automobiliste uit Oss gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer botste tegen een langs de rijbaan staande paal.

INBESLAGNAME VUURWERK HEESCH

Bij een 25 jarige inwoner uit Heesch is op 9 december 1999 een zgn Tower Bridge inbeslaggenomen. Het betreft hier professioneel vuurwerk. Waarde f 400,-- Het vuurwerk is inbeslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK WONING NULAND

Bij een inbraak in een woning aan de Raadhuisstraat te Nuland op 9 december 1999 is een rode scooter , merk Aprillia, verz.pl. XXL-880 weggehaald. Waarde f 4000,-- De daders vernielden een ruit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie