Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ernst & Young over kansen op geliberaliseerde energiemarkt

Datum nieuwsfeit: 09-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Nieuws
Consulting
Trends in Energy 1999: een jaar liberalisering, de kansen van de commercie.

Om de mogelijkheden die zich voordoen op de geliberaliseerde energiemarkt optimaal te kunnen benutten maken bedrijven zich een voorstelling van de toekomst. Ernst & Young wil de bedrijven hierbij behulpzaam zijn en heeft daarom het rapport Trends in Energy 1999 gepubliceerd.

Conclusies
Voor het rapport heeft Ernst & Young onderzoek gedaan in binnen- en buitenland bij industriële afnemers en aanbieders van energie. Één van de belangrijkste conclusie is dat momenteel de Nederlandse energie bedrijven te klein, te afwachtend en te weinig marktgericht zijn om te kunnen concurreren op de vrije Europese energiemarkt. De mogelijkheden en bedreigingen voor de afnemers in de nieuwe situatie, alsmede nieuwe producten en diensten onder de nieuwe elektriciteitswet komen aan bod in het rapport.

Nieuw onderzoek
In de toekomst zal er weer een onderzoek komen naar de ontwikkelingen en verwachtingen in deze snel veranderende markt. Trends in Energy 2000 zal een overzicht geven van de belangrijkste ontwikkelingen en mogelijkheden en verder, de visie van Ernst & Young hierop, alsmede onze voorstellen/ideeën hoe bedrijven daarop in moeten spelen om ervan te profiteren.

Meer informatie
Trends in Energy 1999 bevat een schat aan informatie voor ingewijden, maar ook voor belangstellenden langs de zijlijn. Het rapport (ISBN 90-75498-22-5) is voor fl. 225,- verkrijgbaar bij Ernst & Young Consulting t.a.v. Renate van Bezu, tel.: 030 258 87 10. U kunt deze ook via de button 'aanvragen' bestellen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie