Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Savescreen.com en TakeitNow starten gezamenlijke marktproef

Datum nieuwsfeit: 09-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Savescreen.com en TakeitNow starten gezamenlijke marktproef met screensaver-startpagina voor de ICT-markt. Screensaver is tevens kerstkaart.

Maastricht/Bilthoven, NL - 9 december 1999. Savescreen.com - gespecialiseerd in screensaver/ecard-technologie - brengt in samenwerking met TakeitNow experimenteel een ICT-startpagina met links naar de belangrijkste ICT-fabrikanten uit, op basis van Savescreen.com's technologie. Via http://www.savescreen.com/takeitnow kunnen geinteresseerden een ICT-screensaver als kerstkaart opsturen naar een vriend of vriendin, danwel deze voor eigen gebruik downloaden.

Savescreen.com en TakeitNow zien toekomst in het gebruik van de gecombineerde screensaver/ecard-technologie als marketinginstrument richting doelgroepen. De ICT-startpagina is voor beide partijen een gezamenlijke proef met een nieuw ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie