Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Management Share bundelt opleidingsactiveiten in EDUshare

Datum nieuwsfeit: 10-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Management Share bundelt opleidingsactiveiten in EDUshare

Amsterdam, 10 december 1999 - Met ingang van 10 december 1999 brengt Management Share al haar opleidingsactiviteiten onder in de nieuwe werkmaatschappij EDUshare BV. Hierdoor ontstaat een van de grootste opleidingscentra in Nederland voor ICT-professionals. De opleidingsactiviteiten werden tot nu toe door de afzonderlijke werkmaatschappijen - VAC, EDC en COSS - verzorgd en zijn nu samengevoegd. Door deze bundeling is EDUshare in staat om een breed cursusaanbod te realiseren, terwijl de andere werkmaatschappijen zich op hun kerntaken concentreren.

EDUshare zal werken vanuit de huidige vestiging van VAC Informatica Opleidingen in Amsterdam-Zuidoost. Dit trainingscentrum is recentelijk uitgebreid tot een capaciteit van 100 cursisten per dag. Daarnaast zal EDUshare ook opleidingen op locatie van haar opdrachtgevers uitvoeren. Het aanbod van EDUshare omvat trainingen voor CORBA-, Java-, Distributed Object Computing- en e-commerce-specialisten, alsmede COBOL en PL/1 Expert Classes. Op deze gebieden behoort de nieuwe werkmaatschappij tot de grootste opleidingscentra in Nederland.

Tevens zal EDUshare de trainingen van Inprise, de leverancier van de ontwikkelomgevingen Delphi en Jbuilder, verzorgen die tot nu toe door EDC werden aangeboden. Net als in het verleden zal voor deze trainingen nauw worden samengewerkt met DSA Services in Capelle aan den IJssel, zustermaatschappij van DSA Software, de grootste Inprise-distributeur in Nederland.

Met haar opleidingenaanbod speelt EDUshare in op de sterke vraag naar trainingen op het gebied van nieuwe, geavanceerde
systeemontwikkelingstechnologieën voor het bouwen van e-commerce-systemen en voor projecten waarin technieken als objectoriëntatie (OO) en Component Based Development (CBD) worden toegepast. Naast de trainingen zelf biedt EDUshare mentoring en consultancy services. Het doel daarvan is de cursisten aansluitend op hun opleiding te coachen en begeleiden binnen de organisatie waar zij werkzaam zijn. Deze services leiden tot een sterke verhoging van het leerrendement.

Management Share
Management Share richt zich met haar vier werkmaatschappijen VAC, COSS, EDC, en EDUshare op middelgrote en grote organisaties en levert daaraan een hoogwaardig dienstenpakket op een aantal specifieke deelgebieden van de informatietechnologie. COSS is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en implementeren van maatwerksoftware en turnkey- systemen. VAC is actief op het gebied van software development tools, software quality management, professional service automation, helpdesksystemen en business intelligence-oplossingen. EDC heeft specifieke expertise op het gebied van technische infrastructuren, geavanceerde software-ontwikkelmethoden alsmede migratie en integratie van informatiesystemen.

Meer informatie bij:
R.A.M. Bus
Directeur Management Share NV
Hullenbergweg 371
Postbus 12470
1100 AL Amsterdam
Tel: (020) 652 02 02

of

R.W. de Moll
MCS (Monogram Communication Strategies BV)
Kruisweg 797
Postbus 3120
2130 KC Hoofddorp
Tel: (023) 562 82 08

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie