Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 10-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel

Politie-berichten

Getuigen oproep
Rotterdam - 10 december 1999 - Woensdag 8 december, om kwart over zes, vond er een aanrijding plaats op de Kralingse Zoom, waarbij een 45-jarige fietser, afkomstig uit Ridderker werd aangereden door een RET bus. De vrouw raakte hierbij ernstig gewond. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de paerkeerplaats van de Kralingse Zoom. De RET-bus stond linksaf voorgesorteerd om richting Maasboulevard te gaan. De politie van district Oost is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Met name, twee automobilisten, die naast de bus voorgesorteerd stonden om rechtsaf de Kralingse Zoom op te rijden richting Boszoom, worden dringend verzocht contact op te nemen. Bent u getuige geweest van dit ongeval of heeft u nadere informatie neemt u dan contact op met telefoonnummer 010-2740634.

Diefstal
Capelle aan den IJssel - 9 december 1999 - Woensdagochtend rond half vijf werd bij een kapperszaak op de Fluiterlaan een ruit gebroken en een greep uit de kassa gedaan. De daders zijn onbekend.

Brand
Capelle aan den IJssel - 9 december 1999 - Dinsdagavond rond middernacht bleek er brand te zijn in een woning aan de Poortmolen. De brandweer trof een mannelijke bewoner op het balkon met ademhalingsmoeilijkheden en behoorlijke brandwonden. De man is overgebracht naar het Dijkzigtziekenhuis. Ondanks het feit dat de brand snel onder controle was, is de gehele woonkamer uitgebrand. De oorzaak van de brand is niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie