Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Natuurlijke ventilatie wint weer terrein

Datum nieuwsfeit: 10-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NATUURLIJKE VENTILATIE WINT WEER TERREIN

In de strijd tegen het energiegebruik is de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van gebouwen en woningen zo overheersend geworden dat er ‘potdicht’ wordt gebouwd en dat speciale installaties nodig zijn voor de gewenste ventilatie. Door de combinatie van moderne technologie en geavanceerd bouwen worden inderdaad indrukwekkende energieprestaties bereikt.

De keerzijde is, dat voor de mens belangrijke aspecten als comfort, hygiëne en gezondheid naar de achtergrond zijn gedrongen. Daarin is nu een kentering gaande. Dank zij nieuwe inzichten en belangrijke innovaties op het gebied van ventilatieroosters is met gebruikmaking van natuurlijke ventilatie een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie