Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paardekooper&Hoffman en Berenschot richten joint venture op

Datum nieuwsfeit: 10-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Berenschot

Paardekooper & Hoffman en Berenschot richten joint venture op

Onlangs hebben Berenschot Groep B.V. en Paardekooper & Hoffman Accountants en Belastingadviseurs een 50%-50% joint venture opgericht op het gebied van fusie en overname. Deze zelfstandige organisatie voor adviesdiensten draagt de naam Moores Rowland Corporate Finance B.V.

Deze naam is ontleend aan het internationale accountancy en belastingadviesnetwerk waarbij Paardekooper & Hoffman is aangesloten. De twee partners spelen hiermee in op de behoefte van de markt aan geïntegreerde, professionele dienstverlening op het gebied van corporate finance.

Moores Rowland Corporate Finance B.V. is een specialist op het gebied van transactiebegeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen. Daarnaast biedt de onderneming de cliënt transactieondersteuning, bestaand uit het uitvoeren van waardebepalingen, het uitwerken van complexe (her-)financieringsvraagstukken en het coördineren van multidisciplinaire due diligence-onderzoeken.

Moores Rowland Corporate Finance B.V. kan bij haar activiteiten, naast de nodige ervaring van haar eigen adviseurs, gebruik maken van de aanwezige kennis en aanvullende dienstverlening van haar beide partners. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan specialistisch advies bij due diligence-onderzoeken, ondernemingsstrategie, de pre- en post-acquisitiefase en interim-management.
Paardekooper & Hoffman verleent diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en juridische ondersteuning en heeft 24 kantoren in Nederland. Paardekooper & Hoffman telt circa 850 medewerkers

10 december 1999

Meer informatie:

Moores Rowland Corporate Finance B.V.
drs. B.P.M. de Groot, managing director
Bernadottelaan 13
3527 GA Utrecht
030 - 2 938 215

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie