Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Stolte geeft startschot Haagse 'spinningmarathon'

Datum nieuwsfeit: 11-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

9 december 1999

Wethouder Stolte geeft startschot 'spinningmarathon'

Wethouder Wilbert Stolte van Sportzaken geeft namens de gemeente Den Haag op zaterdag 11 december het startschot voor een 'spinningmarathon'. 'Spinning' is de naam van een populaire fietssport waarbij deelnemers, meestal onder luide klanken en ritme van rock-of housemuziek gedurende maximaal 1 uur op een speciaal geconstrueerde 'spin'fiets een zware lichamelijke inspanning verrichten.

In het sportcentrum 'Sporting Special' aan de Schenkweg 5 kan iedereen, die zich op zaterdag 11 december aanmeldt, tussen 11.00 uur 's-morgens tot 23.00 uur 's-avonds in blokken van twee uur speciale 'Spinninglessen' krijgen. De lessen worden gegeven door vier speciaal daarvoor opgeleide instructeurs. Iedere deelnemer kan op deze wijze zelf testen hoe het met zijn of haar lichamelijke conditie is gesteld.

De kosten van deelname bedragen f. 25,-. De opbrengst van deze gelden wordt ter beschikking gesteld aan het Koningin Juliana Kinderziekenhuis en wel speciaal voor de afdeling revalidatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie