Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SmallZine: De Digitale Stad stort ineen

Datum nieuwsfeit: 12-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht: De nieuwe SmallZine is uit!
========================================

De nieuwe SmallZine (www.smallzine.nl) is uit. Met in dit nummer onder andere de volgende onderwerpen:

+ De Digitale Stad stort ineen
De Digitale Stad - afgekort DDS - kampt de laatste tijd met grote technische problemen met haar e-mail- en homepage service. Nu gaat er wel meer mis op het internet, maar bij DDS is er sprake van een omslag.

+ Presentator weg door veranderingen Radio Online
Het radioprogramma over internet, Radio Online, gaat veranderen. Het moet 'spraakmakender' worden. Volgens de huidige presentator Herbert Blankesteijn heeft eindredacteur Jan van Thiel hem en de rest van de redactie buiten de nieuwe plannen gehouden.

+ Wat is een portal?
De term 'portal' leek aanvankelijk weer zo'n hypewoord uit Amerika. Het blijft echter al jaren hardnekkig terugkeren in de media. Tijd om vast te stellen wat deze term exact betekent.

+ Test Dubbele.nl versus Freepolls
Enige tijd geleden werd Dubbele.nl gelanceerd. Een website om deel te nemen aan allerlei onderzoeken of er zelf een te starten. SmallZine heeft Dubbele.nl getest en kwam tot de conclusie dat het vergelijkbare Freepolls beter is.

+ Internetwinkel voor Nederlanders in het buitenland Nederlanders die emigreren hebben allemaal een enorm probleem: in het buitenland is geen drop te koop. Ook geen hagelslag trouwens. Nederlanders in Amerika kunnen terecht bij de internetwinkel 'All Things Dutch'. Wat zijn de ervaringen met deze winkel?

+ Bedrijven achter gratis internet melden daar niks over Het overkwam ons kort geleden dat een vriend ons opbelde en vroeg welke gratis provider hij moest nemen. We noemden een paar namen en terwijl we de persoon nog aan de lijn hadden, zochten we het even op. Tenminste, dat dachten we...

Een gratis abonnement op SmallZine? Dat kan. Stuur een e-mailtje naar (majordomo@smallzine.nl) met als tekst: subscribe smallzine (jouw@email.adres)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie