Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Willem II-NEC verplaatst naar zondag 12 december 14.30 uur

Datum nieuwsfeit: 12-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

9-12-99

Willem II - NEC verplaatst naar zondag 12 dec. 14.30 uur

De risicowedstrijd Willem II - NEC is verplaatst van zaterdagavond naar zondagmiddag 12 december 14.30 uur.

Burgemeester Stekelenburg heeft begin deze week signalen van de supporters van NEC ontvangen dat zij bij de wedstrijd tegen Willem II acties zouden gaan voeren tegen de ingestelde combiregeling. Op basis van o.a. de aanbevelingen in het rapport van de commissie Stekelenburg over de persoonsgebonden clubcard is gesproken met de harde supporterskern van NEC. In het kader van de maatwerk-gedachte is maximaal geprobeerd de wedstrijd op zaterdagavond te laten spelen met een regeling waar alle partijen zich in konden vinden. De voorstellen zijn consequent geweigerd door de supporters van NEC. Na overleg met de politie heeft Stekelenburg besloten de wedstrijd te verplaatsen.
Om veiligheidsredenen wordt de wedstrijd nu bij daglicht gespeeld.

Het stadion van Willem II is zondag vanaf 12.00 uur geopend. De geschiedenis van Willem II-NEC en het gedrag van NEC-supporters bij andere wedstrijden is reden om de combi-regeling van kracht te laten zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie