Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe portal Chello voor abonnees in Nederland

Datum nieuwsfeit: 13-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht chello

CHELLO INTRODUCEERT NIEUWE PORTAL VOOR ABONNEES IN NEDERLAND

Amsterdam, 13 december 1999, chello broadband b.v. (chello), www.chello.nl, de Nederlandse dochtermaatschappij van chello broadband n.v., Europa's eerste, toonaangevende breedband internet service provider en werkmaatschappij van United Pan-Europe Communications N.V. (UPC), introduceert vandaag haar nieuwe portal voor abonnees in Nederland (www.chello.nl).

De portal is nu een gesloten site die alleen toegankelijk is voor chello-abonnees. chello gebruikers in Nederland zullen een groter gebruikersgemak ervaren en makkelijker toegang krijgen tot de uitgebreide content. Met een sterke nadruk op lokaal nieuws en amusement verbetert chello de m@ximum internetervaring van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie