Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Magnus wijzigt management in kader van nieuwe strategie

Datum nieuwsfeit: 13-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Magnus zet nieuwe strategie kracht bij door wijziging management

Naarden, 13 december 1999 - Adviesbureau Magnus Holding N.V. heeft besloten tot aanpassing van de structuur van het management. De Raad van Commisarissen zal Fred Hermans, nu Chief Operating Officer, met ingang van 1 januari a.s. benoemen tot Chief Executive Officer. Marco Verver, nu Regional Managing Director van Magnus Noord-Amerika, wordt Chief Business Development Officer.

De CBO is verantwoordelijk voor corporate marketing en de groei van de nieuwe service lines. De drie Regional Managing Directors en de onderliggende landenorganisaties blijven resultaatverantwoordelijk en rapporteren aan de CEO.

Willem Hulshof en Hans Hoogsteen trekken zich met ingang van de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders terug uit het bestuur. Zij keren in het kader van het roulatieprogramma van Magnus-partners terug naar de professionele organisatie.

De voorgenomen wijziging van de Raad van Bestuur dient om de implementatie van de nieuwe strategie van Magnus krachtig gestalte te kunnen geven. Een groeiend aandeel van het dienstenportfolio van Magnus zal worden ingenomen door e-Business en Supply Chain Management services. Daarnaast werkt Magnus aan de ontwikkeling van een nieuwe service voor elektronische marktplaatsen.

Over Magnus Management Consultants

Magnus is als onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in de samenhang tussen organisatorische en technologische vraagstukken. Bijzonder specialisme is het implementeren van oplossingen voor eBusiness, Enterprise Resource Planning (ERP) en Supply Chain Management. Toonaangevende bedrijven in diverse sectoren hebben Magnus ingeschakeld voor de verbetering van hun primaire processen. Magnus biedt haar expertise aan via specialisten vanuit lokale kantoren in de belangrijkste mondiale groeimarkten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Naarden. Daarnaast zijn er vestigingen in Atlanta, Bangkok, Brussel, Jakarta, Kuala Lumpur, Manilla, Melbourne en Singapore. Bij Magnus werken 480 medewerkers. Het adviesbureau is in 1990 opgericht en sinds 1998 genoteerd aan de AEX. Meer informatie over Magnus vindt u op www.magnus.com.

Dit persbericht is ook beschikbaar via www.Magnus.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie