Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 13 December

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 32 jarige inwoonster van Boxmeer is maandagmorgen rond 07.15 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Sambeekseweg in Boxmeer. Zij fietste op de rotonde en werd van achteren aangereden door een 40 jarige automobiliste uit Vortum Mullem. Zij zag door de slechte weersomstandigheden de fietsster over het hoofd. Het slachtoffer is met licht hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 08.20 uur deed zich op de Grotestraat in Sambeek een verkeersongeval voor waarbij een 10 jarige fietser gewond raakte. De jongen stak de Grotestraat over en werd vervolgens gechept door een auto bestuurd door een 22 jarige inwoner van Venraij. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn arm opgenomen in het ziekenhuis.

ZINLOOS GEWELD

Een inwoner van Boxmeer heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De man fietste zondagmorgen rond 03.45 uur over het fietspad tussen de Floralaan en de Esdoorn in Boxmeer toen hij op dit fietspad 4 onbekende mannen zag lopen. Een van hen sloeg het slachtoffer zonder enige aanleiding in het gezicht. Ondanks de pijn zag hij kans direct te ontkomen. In het ziekenhuis bleek dat door de klap zijn neus was gebroken. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Land van Cuijk, tel 0485 - 355555.

DIEFSTAL LADDERS

Afgelopen weekend haalden onbekenden twee ladders weg die met een ketting vastgelegd waren aan een werkkeet. De keet staat aan de Coeberghlaan in Grave. De ketting bleek doorgeknipt te zijn.

DIEFSTAL UIT VRACHTWAGENS

Van twee vrachtwagens die geparkeerd stonden aan de Arnoud van Gelderweg in Grave zijn afgelopen weekend de dekzeilen vernield. Waarschijnlijk is dit gedaan om de lading te bekijken. Een vrachtwagen bleef verder onaangeroerd. Uit de andere auto verdwenen een aantal computers. De totale schade is nog onbekend.

VERKEER

Tijdens een controle op de Stoofweg in Grave zijn vrijdagmorgen 15 fietsers bekeurd voor fietsen aan de linkerkant van de weg en geen of onjuiste verlichting. Na de reconstructie van de Stoofweg hebben alle leerlingen van het Merletcollege in Grave van de politie een voorlichtingsbrief ontvangen waarin de gedragsregels stonden vermeld en enkele tips. Ook de controles op deze gedragregels zijn van te voren aangekondigd bij de leerlingen. Alle overtreders bleken scholieren te zijn. De politie zal de komende tijd vaker controleren op de Stoofweg.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Bosschebaan in Velp controleerde de politie Land van Cuijk maandagmorgen de snelheid van 328 passerende voertuigen. 25 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 107 km/u. bedroeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie