Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 13-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 13 December

TELEFOON GESTOLEN (Boxtel)

Zondagmiddag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Meidoorngaard in Boxtel. Een ruit van de auto werd ingeslagen en de autotelefoon werd gestolen.

BEGIN VAN BRAND (Vught)

Zondagmiddag is de brandweer uitgerukt voor een begin van brand bij een hotel aan de Bosscheweg in Vught. In de neonletter "T" op het dak van het gebouw was door onbekende oorzaak brand ontstaan. De brandweer had het vuur snel geblust. Alleen de neonreclame liep schade op. De brand heeft geen gevaar opgeleverd voor de gasten van het hotel.

BRIEVENBUSSEN VERNIELD (Schijndel)

In de nacht van zondag op maandag zijn een viertal PTT brievenbussen in Schijndel vernield. Zowel de brievenbussen aan de Wijbosscheweg, de Spoorlaan, de Kloosterstraat en de Markt werden met vuurwerk opgeblazen. De post die in de bussen zat werd beschadigd. Ze is door de politie verzameld en bij het postkantoor afgegeven. Bij de vernieling van de brievenbus op de Markt is ook een daar geparkeerde auto beschadigd. Aan de auto ontstonden verschillende deuken en lakschade.

INRIJDEN OP MAN (Schijndel)

In de nacht van 12 op 13 december is door 57-jarige man uit Londen aangifte gedaan van poging tot doodslag. Rond middernacht hoorde de man dat er vuurwerk werd afgestoken in de straat waar hij op bezoek was, de Hoofdstraat in Schijndel. Toen de man buiten keek zag hij een auto wegrijden, van waaruit het vuurwerk werd afgestoken. Even later kwam dezelfde auto weer de straat in. De man wilde de inzittenden van de auto op hun gedrag aanspreken. Toen hij in de richting van de auto liep, werd door een van de inzittende die buiten de auto stond, vuurwerk in zijn richting gegooid. Op de vraag waar dat voor nodig was, kreeg hij nog enkele stukken vuurwerk in zijn richting gegooid. De jongen stapte in de auto en vervolgen reed de auto in op de Engelsman. Deze wist door opzij te springen te voorkomen dat hij werd aangereden. Direct hierop reed de auto echter weer achteruit en raakte daarbij het slachtoffer, die daardoor kwam te vallen. Direct daarop kwam de auto weer op de man ingereden. De man wist zich achter enkele paaltjes in veiligheid te brengen. De man raakte bij het voorval licht gewond. De politie stelt een nader onderzoek in.

BRAND IN BERGING (Boxtel)

In de nacht van zondag op maandag is de brandweer Boxtel uitgerukt voor een brand in een berging bij een flat aan Hoogheem in Boxtel. Rond 01.00 uur werd brand ontdekt in een berging van een flat aan Hoogheem. Een brand voorwerp werd door een geopende raam de berging ingegooid, waardoor de brand ontstond. Door de brandweer werd de brand geblust. Voor de bewoners van de flat is er geen gevaar geweest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie