Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consultanthotpages.com: van en voor managementconsultants

Datum nieuwsfeit: 14-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Een nieuw onafhankelijk elektronisch vaktijdschrift gemaakt door professionele journalisten in samenwerking met managementconsultants en hun branche

Onder de naam ConsultantHotPages.com gaat op 13 december het eerste wereldwijde kennisnetwerk van en voor
managementconsultants van start. ConsultantHotPages.com is een initiatief van zeven Nederlandse journalisten met ruime ervaring in de wereld van management en consultancy. Ons internetadres: www.consultanthotpages.com

De gratis wekelijkse nieuwsbrief van ConsultantHotPages, Consultant Express, gaat in op nieuwsfeiten en actuele ontwikkelingen in de consultancywereld. ConsultantHotPages werkt samen met een aantal Nederlandse en internationale branche-organisaties. De eerste editie van de 'independent newsletter on national and international consultancy' verschijnt op 17 december. Op de site kunt u zich abonneren.

ConsultantHotPages biedt in Consultant Review actuele digests van de belangrijkste internationale vakliteratuur, aangevuld met recente vakpublicaties van gerenommeerde namen in de consultancywereld. ConsultantHotPages is een internationaal publicatieplatform voor managementconsultants die we dan ook van harte uitnodigen bij te dragen.

ConsultantHotPages is ook een interactief communicatieplatform van en voor managementconsultants. De rubriek Consultant Forum geeft alle ruimte voor opinies rondom hot issues in het vak. In de Consultant Arena kunnen organisaties en individuele consultants terecht voor oproepen, mededelingen, vacatures en actuele informatie over branchegerichte opleidingen.

Tot slot blijft u hot wired door alom omringende ConsultantHotLinks.

ConsultantHotPages wordt gemaakt door een onafhankelijke redactie, onder hoofdredactie van Pierre Pieterse (oud adjunct- hoofdredacteur van het tijdschrift Management Consultant).

CONSULTANTHOTPAGES.COM, HOT FOR CHANGE

Nadere informatie: Pierre Pieterse
Email: Mailto:pierre.pieterse@wxs.nl
Telefoon: 033-4619554

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie