Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haagse Stadspenning voor P.A. Egberts

Datum nieuwsfeit: 14-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

14 december 1999

Stadspenning voor de heer P.A. Egberts

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft de Stadspenning toegekend aan de heer P.A. Egberts.

Peter Anthony Egberts (63) was gedurende bijna 25 jaar op basis van vrijwilligheid actief in diverse bestuursfuncties voor de volleybalvereniging Citrus en de beheersadviesraad van Sporthal 't Zandje. Sinds 1964 fungeert hij als secretaris van de volleybal- vereniging Citrus en vanaf 1979 is hij ook bestuurder van de kantine-exploitatie van de Stichting Citrus. Voorts speelde de heer Egberts een belangrijke rol bij het tot stand komen van Sporthal 't Zandje, waarvan hij sinds 1982 in de beheersadviesraad zitting heeft. Van deze raad is hij inmiddels zeven jaar secretaris. De heer Egberts legt zijn functies aan het einde van het jaar neer.

Wethouder Wilbert Stolte van Leefbaarheid, Sport, Milieu, Promotie, Media- en informatiebeleid en coördinatie Scheveningen (LSPMS) reikt de Stadspenning aan de heer Egberts uit op vrijdag 10 december a.s. om 18.00 uur. Dit geschiedt tijdens een afscheidsreceptie voor de heer Egberts in Sporthal
't Zandje aan de Schimmelweg 202 in Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie