Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarlijkse ERBO-perspresentatie ontwikkeling bedrijfsleven

Datum nieuwsfeit: 14-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geachte redactie,

Aanstaande dinsdag, 14 december om 10.00 uur vindt de jaarlijkse ERBO-perspresentatie plaats. Op basis van de Enquête Regionale BedrijfsOntwikkeling (ERBO) kan een beeld gegeven worden van de economische ontwikkeling van het bedrijfsleven in het Rivierengebied. Bij de perspresentatie zal o.a. worden ingegaan op de ontwikkeling van werkgelegenheid, omzet, investeringen, rendement en export in de regio. Tevens zal een vergelijking worden gemaakt met de landelijke cijfers. De landelijke cijfers worden namelijk gelijktijdig bekendgemaakt.

In de nieuwjaarsrede van de voorzitter van de Kamer van Koophandel (op 7 januari) zal gebruik worden gemaakt van de ERBO-cijfers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie