Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 15-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 15 December

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Woensdagmorgen is een 13 jarige jongen uit Veghel licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Markt Deken van Miertstraat in Veghel. Hij fietste over de Markt en kreeg geen voorrang van een 28 jarige automobilist uit Veghel die vanaf de Deken van Miertstraat de kruising opreed. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op aan zijn hoofd en heup.

ALCOHOL

Een 39 jarige inwoner van Uden is dinsdagnacht bekeurd omdat hij onder invloed van alcohol reed. De man werd gecontroleerd op de Udenseweg in Uden. Na de ademanalyse kreeg hij een rijverbod van 8 uren en een proces-verbaal. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd. Op de NCBlaan in Veghel controleerde de politie een 34 jarige inwoner van Veghel. Ook hij bleek teveel alcohol gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 6 uren en een proces-verbaal.

DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Bermershof in Uden. Nadat een ruit was vernield gingen onbekenden er vandoor met de geluidsinstallatie. Uit een auto die geparkeerd stond aan de Bijland in Uden verdween woensdagmorgen de radio c.d. speler en een koffer. De koffer is later in de directe omgeving teruggevonden. Ook van deze auto is een ruit vernield.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie