Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sterke 2,0 liter JTD-motor voor Fiat Ulysse

Datum nieuwsfeit: 15-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Sterke 2,0 liter JTD-motor voor Fiat Ulysse

(15 December 1999)

PERSBERICHT:

De Fiat Ulysse is nu leverbaar met een nieuwe dieselkrachtbron. Het gaat om een 2,0 liter JTD motor, waarbij de inmiddels bekende 'common rail'-techniek de hoofdrol speelt. Deze krachtige motor - met een vermogen van 80 kW/109 pk bij 4.000 tpm - heeft een comfortabel en zuinig karakter. Comfortabel, omdat al bii lage toerentallen veel trekkracht beschikbaar is. Om precies te zijn; bijl .750 tpm is het maximum koppel 250 Nm, waardoor de auto schakellul worden bereden. En zuinig, omdat deze dieselkrachtbron een gemiddeld verbruik van 6,7 liter per 100 kilometer laat noteren (EU 96 gecombineerd).

De Fiat Ulysse 2.0 JTD wordt in twee uitvoeringen geleverd. In beide gevallen gaat het om een EL-versie, met aan weerszijden een schuifdeur. Er is een vijfzitter, die voor een bedrag van 70.450 gulden op de prijslijst staat. De uitvoering met zes Royal class stoelen noteert een prijs van 72.100 gulden. De Fiat Ulysse 2.0 JTD EL is onder meer uitgerust met ABS, twee airbags en automatisch geregelde airconditioning.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie