Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alle wintersportplaatsen in Franse Alpen weer geopend

Datum nieuwsfeit: 15-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT -15 DECEMBER 1999

Alle wintersportplaatsen in Franse Alpen weer geopend Naar de 21e eeuw in de Franse sneeuw

Momenteel gaat overal in de Franse wintersportregio's weer een nieuw wintersportseizoen van start. Sinds enkele weken liggen de meeste wintersportplaatsen weer onder een sprookjesachtig witte sneeuwdeken. De vroege sneeuwval van dit jaar heeft een aantal wintersportplaatsen zelfs doen besluiten om de pistes reeds vanaf begin december open te stellen voor het wintersportpubliek.

Vanaf komend weekend (18-19 december) zijn alle wintersportplaatsen in de Franse Alpen gegarandeerd weer geopend. Tot eind april / begin mei zullen deze weer non-stop in het teken staan van heel veel wintersportplezier.

De aanstaande feestdagen worden overal in de Franse wintersportplaatsen op bijzonder feestelijke wijze gevierd. Zo worden in de millenniumnacht alle bergmassieven in de schijnwerpers gezet ; een fantastisch spektakel.

Het is nog niet te laat om de feeërieke sfeer die er heerst in de Franse wintersportplaatsen tijdens de feestdagen persoonlijk mee te kunnen maken. Er is nog keuze uit diverse accommodatietypen in alle prijsklassen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij :

Anne-Marie Blomesath
Rhône-Alpes Tourisme/Maison de la France
tel. 020-620 16 01
fax : 020-620 33 39
e-mail : rhone-(alpes@fransverkeersbureau.nlw)
website: www. fransverkeersbureau.nl
Ski France International: www.skifrance.fr

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie