Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actie politie Amersfoort tegen parkeren caravans op straat

Datum nieuwsfeit: 15-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

Actie tegen het parkeren van caravans

De politie en de milieupolitie van de gemeente Amersfoort voeren actie tegen op straat geparkeerde caravans, kampeerwagens en andere aanhangwagens. Dit naar aanleiding van klachten hierover bij de politie. Eerst plakt de politie bij wijze van waarschuwing stickers op de caravans. Als de eigenaren bekend zijn, krijgen die een brief. Helpt dat niet, dan sleept men de aanhangwagens weg.

Dat wegslepen gebeurt vanaf 21 december. De kosten hiervoor zijn f 100,-. Bovendien riskeren de eigenaren een bon van f 90,-. Het stallen van caravans op de openbare weg mag, volgens de Algemene Plaatselijke Verordening, slechts drie dagen achtereen. Voor informatie over een weggesleepte caravan en aanhangwagens kan men bellen met telefoonnummer (033) 468 0111 van de Regiopolitie Eemland Zuid, dagelijks van 8.30 uur tot 20.00 uur of bij de service-telefoon van de gemeente Amersfoort, tel. (033) 469 4869, dagelijks van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie