Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet en filatelie: Filahome.com

Datum nieuwsfeit: 16-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - www.filahome.com

Internet en filatelie

De filatelie is niet dood. Het verzamelen in het algemeen en in het bijzonder dat van postzegels, is nog steeds de grootste hobby in Nederland. De talloze pagina's op het internet bewijzen deze stelling.

Op het internet is de Nederlandse website Filahome (www.filahome.com) inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste informatiebronnen op het gebied van postzegels in Nederland.

Het Filahome Filatelistisch Magazine geeft informatie in het Nederlands en in het Engels. De startpagina van Filahome wordt geregeld bijgewerkt om verzamelaars optimaal op de hoogte te houden van veranderingen binnen dit verzamelgebied. Bovendien worden maandelijks nieuwe pagina's toegevoegd die dieper op de ontwikkelingen en de achtergronden ingaan.

Naast informatie over nieuwe uitgaven uit binnen- en buitenland komen tal van aspecten aan de orde die het gehele spectrum van de filatelie bestrijken zoals
ontwerpers, plaatfouten, historische achtergronden, thematische filatelie en andere onderwerpen en tips die voor postzegelverzamelaars interessant zijn.

Het is het doel van de redactie van Filahome om zowel de beginnende als de gevorderde verzamelaar aan te spreken.

Met een maandelijkse nieuwsbrief worden verzamelaars, die daar prijs opstellen, op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Ook deze nieuwsbrief wordt gratis verspreid, omdat de activiteiten van Filahome door sponsorgelden worden gefinancierd.

www.filahome.com

· Elke maand nieuwe publicaties

· Gratis maandelijkse nieuwsbrief

· Nieuwe uitgiften

· Filatelistische Encyclopedie

· Filaland (info over postzegelgebieden)

· Agenda van filatelistische evenementen

· Veel interessante links (o.a. naar postadministraties)
· Voor de beginnende en de gevorderde verzamelaar

Redactieadres:
Margrietstraat 4
6921 ZD DUIVEN
E-mail: (info@filahome.com)
(webmaster@rtvancapelleveen.demon.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie