Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 16-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

13-12-1999 t/m 15-12-1999

Rijnsburg

Aanrijding met letsel
Op maandag 13 december vond rond 17.00 uur een aanrijding plaats op de Noordwijkerweg in Rijnsburg. Een 18-jarige inwoner uit Noordwijk reed met zijn bromfiets over de Noordwijkerweg in Rijnsburg. Ter hoogte van de benzinepomp negeerde hij een geslotenverklaring voor bromfietsers. Een 67-jarige automobilist uit Rijnsburg reed over de Noordwijkerweg komend uit de richting Rijnsburg. De man sloeg linksaf de inrit op van de parkeerplaats van de Rijnsburgse Boys. Hierbij zag hij de bromfietser over het hoofd wat een aanrijding tot gevolg had. De bromfietser is met schaafwonden en letsel aan het hoofd overgebracht naar het LUMC.

Sassenheim

Controle jeugd Op maandag 13 december heeft de politie weer diverse controles op hangplekken van de jeugd gehouden.Zo werden controles gehouden in de Smirnoffstraat, Hoofdstraat, Oude Have, Kagerplein en Van Alkemadelaan. Daar waar nodig werd de jeugd aangesproken.

Verkeersongeval met letsel
Op dinsdag 14 december vond omstreeks 13.00 uur een aanrijding plaats op de A44, oostbaan in Sassenheim. Een 38-jarige automobilist uit Hillegom reed over de A44 in de richting van Oegstgeest. Voor hem reden een 29-jarige automobiliste uit Den Haag en een 43-jarige automobiliste uit Rijswijk. De beide automobilistes moesten vanwege het verkeer remmen, de 38-jarige Hillegommer zag dit te laat wat een aanrijding tot gevolg had. De automobilistes liepen letsel aan nek en hoofd op.

Oegstgeest

Controle parkeren
Op dinsdag 14 december heeft de politie in Oegstgeest gecontroleerd op parkeren op de Lange Voort en de Korenbloemlaan. Hier werden drie bekeuringen uitgeschreven voor het niet gebruiken van de parkeerkaart.

Winkeldiefstal
Op dinsdag 14 december werd een 32-jarige vrouw uit Curacao op heterdaad betrapt toen zij toiletartikelen uit een winkel aan de Kempenaerstraat had gestolen. De vrouw is aangehouden en overgedragen aan de politie.

Laatst bijgewerkt op 16-12-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie