Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdschriftengala 1999

Datum nieuwsfeit: 16-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

Tijdschriftengala

Het Tijdschriftengala is een initiatief van de Groep Publieks- en Opinietijdschriften en de Groep Omroepbladen van het Nederlands Uitgeversverbond en Lenthe Uitgevers & Adviseurs. Tijdens dit Gala worden het tijdschrift, de hoofdredacteur, de journalist, de art director, het jong talent en de lancering van het jaar gekozen. De winnaars ontvangen de MERCURS (vernoemd naar de Haegsche Mercur, het eerste Nederlandse tijdschrift dat verscheen in 1697).

Het Tijdschriftengala is een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd in de maand december wordt georganiseerd. Het eerste Tijdschriftengala vond plaats op 10 december 1998 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.
Het TijdschriftenGala 1999 van de Groep Publieks- en Opinietijdschriften en Groep Omroepbladen wordt dit jaar gehouden op donderdag 16 december 1999. De Werkgroep Gala is inmiddels - in een nieuwe samenstelling - bezig met de organisatie van dit evenement.

Overige informatie:
Lenthe Uitgevers & Adviseurs,
Van Breestraat 60,
1071 ZR AMSTERDAM,
tel 020 – 5740077,
fax 020 – 5740079

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie