Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkoop klooster Zondereigen Baarle-Nassau uitgesteld

Datum nieuwsfeit: 16-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarle-Nassau

Verkoop klooster Zondereigen uitgesteld.

De tweede en definitieve verkoopdag van het voormalige klooster van Zondereigen werd opeens uitgesteld. Reden hiervoor heeft notaris Claire Boone niet gegeven wel dat de hele procedure in januari wederom wordt opgestart.

Een mogelijke koper kreeg na de eerste verkoopdag het klooster toegewezen voor 3,2 miljoen frank. Voor de definitieve toewijzing kwamen vorige week donderdag heel veel mensen. Toen de notaris eindelijk verscheen vertelde hij dat er een technisch probleem was. Dat probleem was de doorgangsweg tussen het klooster en de kleuterschool. Dit weggetje maakt eigenlijk deel uit van het perceel grond waarop het oude klooster van de zusters Annonciaden staat, maar wordt al sinds mensenheugenis gebruikt om het schooltje te bereiken. De school vroeg namelijk het weggetje niet mee te verkopen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie