Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De kerstman en kaboutertjes in Baarle

Datum nieuwsfeit: 16-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarle-Nassau

Kerstman in Baarle.

BAARLE-NASSAU/HERTOG Zelfs in Lapland weet men Baarle te vinden. De Kerstman op weg naar de mensheid van goede wil heeft op zondagmiddag even het tweelingdorp bezocht.

Helaas was het hondenweer, maar afspraak is afspraak en de show moet doorgaan.

De majorettes en de harmonie probeerden de toeschouwers op te vrolijken, maar de tientallen kleine kaboutertjes die meeliepen waren liever bij de kachel in hun kabouterhuisje gebleven. Maar voor dat mogelijk was moest nog eerst een rondje door beide dorpen gemaakt worden.

Ook de toerist liet verstek gaan, op een gewone zondag met tienduizenden, nu slechts enkele honderden belangstellenden. Het weer was Fientje Frut en de kraampjes met glühwein en chocomel wel goed gezind.

Voor de kaboutertjes was er nog een verrassing in petto. De drie kaboutergroepen verdienden allemaal prijs. De Tuinkabouters de eerste prijs met 182 punten. Tweede prijs voor Kaboutergroep Plop 181 punten en Sneeuwwitje met de negen dwergen 174 punten op de derde plaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie