Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ben laat gebruikers nieuwe naam bepalen voor SMS-dienst

Datum nieuwsfeit: 17-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Den Haag, 17 december 1999

Ben laat gebruikers nieuwe naam bepalen voor succesvolle SMS-dienst

Ben zal de naam van de SMS-dienst Smash veranderen. Ben heeft tot deze stap besloten toen bleek dat KPN voor een interne KPN-service reeds een vergelijkbare naam had laten registreren en bezwaar maakte tegen gebruik van de naam door Ben. Om de nieuwe naam te bepalen heeft Ben nu de hulp ingeroepen van de gebruikers van de SMS-dienst. Zij kunnen tot 31 december 1999 suggesties doen voor de nieuwe naam door middel van het versturen van een SMS-tekstbericht naar nummer 06 24 24 25 26. Inzendingen worden automatisch eigendom van Ben. Goede suggesties worden beloond met een Olympisch Swatch horloge. De beste suggestie zal de nieuwe naam worden van deze SMS-dienst en de inzender zal beloond worden met een Nokia 8210.

Tegelijk met de introductie van de mogelijkheid voor prepaid-bellers om SMS-tekstberichten te versturen, introduceerde Ben onlangs een aantal nieuwe diensten. De dienst waarvoor Ben op zoek is naar een nieuwe naam integreert mobiele telefonie, text-tv en internet. Het biedt de mogelijkheid om online te chatten via TMF Text, interactieve spelletjes te spelen en te daten. Bovendien kunnen bellers met Ben via de juiste SMS-tekstberichten hun virtuele vriendje Fraggi verzorgen en met hem spelen. De dienst heeft in korte tijd een grote populariteit opgebouwd.

Voor meer informatie:

Henny van der Heiden,
Manager Marketing Communicatie en Voorlichting
Telefoon: (070) 305 5376
Mobiel: (06) 2409 5376.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie