Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Artis Planetarium in Millenniumsfeer

Datum nieuwsfeit: 18-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 9 december 1999

Persbericht

Artis Planetarium in Millenniumsfeer

Rond de komende jaarwisseling besteedt het Artis Planetarium extra aandacht aan de kalender in het algemeen en de millenniumovergang in het bijzonder. Centraal staat het speciale familieprogramma "Sleutel tot 2000". Bovendien is de ontvangsthal van het planetarium - traditiegetrouw- feestelijk versierd.

Het programma "Sleutel tot 2000", dat op de reusachtige koepel van het planetarium wordt vertoond, vertelt hoe we in het magische jaar 2000 zijn beland. Het maakt ook duidelijk dat de nieuwe eeuw niet begint op 1 januari 2000, maar op 1 januari 2001. We tellen van 1 tot 100 en het jaar 0 heeft nooit bestaan. Maar in de praktijk is er niemand die zich hier iets van aantrekt, omdat 2000 zo'n mooi rond getal is.

De feestelijke periode in het Planetarium duurt van 18 december tot en met 9 januari. Behalve "Sleutel tot 2000" is elke dag ook het kinderprogramma "Suske en Wiske en de Verdwenen Sterren" te zien.


------------------------------------

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie