Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Amersfoort: openingstijden stadhuis op feestdagen

Datum nieuwsfeit: 18-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

ember 1999 19 20 (alle teksten)

Openingstijden Stadhuis

Het stadhuis is gesloten op Eerste Kerstdag (zaterdag 25 december) en op Nieuwjaarsdag (zaterdag 1 januari) Ook op maandag 3 januari zijn de meeste diensten van het Stadhuis niet voor publiek geopend. Wij zetten het voor alle duidelijkheid voor u op een rij:

Publiekszaken (burgerzaken en informatiewinkel) gesloten op 31 december en 3 januari Sociale dienst gesloten op 31 december en 3 januari Bouw-en Woningtoezicht gesloten op 31 december en 3 januari Gemeentelijke archiefdienst gesloten op 24 en 31 december. Kantoor begraafplaats Rusthof gesloten op 24 en 31 december

Let op! De bovenstaande sluitingstijden hebben alles te maken met de beschikbaarheid van de computers en het testen van de systemen.

Servicetelefoon De servicetelefoon is het nummer voor het melden van vragen of klachten over onder andere onderhoud en beheer van wegen, riolering en verlichting. U kunt gewoon bellen op 24 en 31 december en 3 januari. Op 3 januari vanaf 9.30 uur. Het telefoonnummer van de servicetelefoon is: (033) 4694869.

Uitkeringen gaan hoe dan ook door Zoals u ziet, is ook de Sociale Dienst op 31 december en 3 januari gesloten en bovendien telefonisch niet bereikbaar. In verband met het testen van de geautomatiseerde systemen kunnen de medewerkers van Sociale Zaken namelijk niet met hun computer werken. Naar verwachting verloopt alles zonder storingen en worden de uitkeringen na 1 januari op de gebruikelijke wijze uitbetaald. Voor alle zekerheid is geregeld dat bij onverhoopte storingen de uitkeringen op een andere manier worden uitbetaald. U kunt er dus zeker van zijn dat u in januari gewoon uw uitkering ontvangt.

E-mail even uit de lucht In verband met werkzaamheden rondom de overgang is de gemeente Amersfoort niet per e-mail bereikbaar van 30 december 17.00 uur tot en met 4 januari 08.00 uur

Vanaf dinsdag 4 januari staan alle medewerkers van het Stadhuis weer volledig tot uw dienst!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie