Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotiefilm gemeente De Lier in de maak

Datum nieuwsfeit: 18-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actuele Berichten

Promotiefilm De Lier in de maak

Momenteel wordt er een promotiefilm van De Lier vervaardigd. Er is sprake van een uiterst professionele productie. De firma, die de film verzorgt, is gespecialiseerd in dergelijke films en heeft al voor circa 175 gemeenten samengewerkt. Daarnaast verzorgt het bedrijf producties voor diverse omroepen en bekende producenten.

De film heeft een informatief karakter en valt het best te vergelijken met de bekende AVRO-serie "Ontdek je plekje". De totale speelduur van de film bedraagt een half uur. Twintig minuten worden besteed aan gemeentelijke informatie.

Commercials Tien minuten zijn gereserveerd om plaatselijke bedrijven de gelegenheid te bieden om zich door middel van bedrijfscommercials uitgebreider te profileren. U kunt een commercial laten vervaardigen van minimaal twintig seconden tot maximaal 60 seconden. Uw bijdrage zal mede het gezicht van onze gemeente bepalen. Mooi meegenomen is dat de commercial gebruikt kan worden -los van de promotiefilm- voor uw eigen bedrijf.

Na gereedkoming zal de film toegevoegd worden aan het informatiepakket voor nieuwe inwoners en getoond worden op informatie-avonden voor inwoners en bedrijven. Eveneens worden banden verstrekt aan de bibliotheek en de Westlandse VVV. Daarnaast zal de film in de hal van het gemeentehuis gedurende enige tijd permanent vertoond worden. Er is nog ruimte in de film voor enkele commercials. Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich wenden tot het bureau Interne Zaken en Voorlichting, telefoon 531319. Vervolgens zal er voor worden zorggedragen dat de makers van film met u, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, in contact treden. Aan de hand van al gerealiseerde producties kunt u dan een indruk krijgen van de kwaliteit van de films.

Millennium tentoonstelling In het gemeentehuis en in de Timmerwerf wordt van 18 december 1999 tot en met 19 februari 2000 in het kader van een nieuw millennium geëxposeerd door 11 kunstenaars. Drie exposanten komen uit De Lier. In de Timmerwerf zullen bekende plekken uit het dorp te zien zijn, die met verleden, heden en toekomst te maken hebben.

De expositie is in het gemeentehuis te bezoeken tijdens de gebruikelijke openingstijden. In de Timmerwerf uitsluitend vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Attentie: de expositie is niet te bezoeken op 31 december en 1 januari

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie