Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Video "Mensen maken de stad" op gevel Haags Filmhuis

Datum nieuwsfeit: 19-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

17 december 1999

VIDEO "MENSEN MAKEN DE STAD" OP HET HAAGS FILMHUIS

Met de videoclip "Mensen maken de stad" wil het gemeentebestuur van Den Haag haar inwoners een goed 2000 wensen. De videoclip wordt uitgezonden op de raampartij aan de zijgevel van het Haags Filmhuis van zondag 19 december 1999 t/m zondag
2 januari 2000 tussen 15.30 uur en 23.30 uur (met uitzondering van Eerste Kerstdag). De video is te zien vanaf het Spui, het Spuiplein en de schaatsbaan op het Spuiplein. De videopresentatie geeft sfeerbeelden van Hagenaars in gesprek met burgemeester en wethouders op verschillende locaties in de stad over verschillende thema's. De beelden worden geïllustreerd met korte teksten en uitspraken over wat mensen belangrijk vinden als het gaat om de toekomst van de stad.

In de speciale millennium-editie van De Stadskrant, die op 27 december 1999 verschijnt, staan verslagen van gesprekken tussen burgemeester en wethouders en inwoners van Den Haag. Zowel het bestuur als de Hagenaars geven hierin hun visie op de toekomst van de stad, toegespitst op verschillende onderdelen (zoals onderwijs, leefbaarheid, werkgelegenheid, cultuur, jongeren en stadsvernieuwing). Van de gesprekken zijn video-opnamen gemaakt, die zijn gemonteerd tot de videoclip.

De speelduur van de presentatie is circa 8 minuten. De video wordt van zondag 19 december 1999 t/m zondag 2 januari 2000 continu vertoond tussen 15.30 uur en 23.30 uur met uitzondering van Eerste Kerstdag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie