Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 19-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 19 December

INBRAAK WONING (Grave)

Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan het Jan Hondongpark in Grave. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Het hele huis werd doorzocht. Een TV, een videorecorder, sieraden en portemonnees met buitenlands geld werden gestolen.

JONGEN BEKEURD (Boxmeer)

Zaterdagavond is een 17-jarige jongen uit Gennep bekeurd omdat hij een wapenstok bij zich had. De jongen liet op de Steenstraat in Boxmeer aan zijn vrienden de wapenstok zien. Op dat moment was er juist een politieman in de buurt die dat zag. De wapenstok is inbeslaggenomen en de jongen heeft een proces-verbaal gekregen.

AUTO UITGEBRAND (Haps)

Zaterdagavond is op een parallelweg van de A73 onder Haps een auto uitgebrand. De brandweer kon het vuur blussen. Bij controle bleek de auto eerder in Schaijk te zijn gestolen.

BELEDIGING (Langenboom)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jarige man uit Rijkevoort aangehouden omdat hij op de Eikenlaan in Langenboom twee politiemensen beledigde. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MISHANDELING (Wanroij)

In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee mannen, een van 19 jaar uit Mille en een van 22 jaar uit Langenboom aangifte gedaan van mishandeling. Het tweetal reed met een auto door Wanroij, toen er een groep jongeren op de weg stond te zwaaien. Het tweetal stopt om te vragen of er iets aan de hand was. Op dat moment begonnen enkele van de groep tegen de auto te schoppen. Hierop is het tweetal uitgestapt om te vragen waar dat voor nodig was. Het tweetal werd hierop door de hele groep geschopt en geslagen. Ze liepen hierbij verschillende kneuzingen op. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie