Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 19-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 19 December

AUTO UITGEBRAND (Den Dungen)

Zaterdagavond is aan de Meersestraat in Den Dungen een Opel Astra uitgebrand. De auto bleek eerder die avond te zijn gestolen in Heeswijk Dinther.

TE VEEL GEDRONKEN (Sint Oedenrode)

Zaterdagavond is een 21-jarige man uit Sint Oedenrode bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Rijckevorsel van Kessellaan in Sint Oedenrode.

VERNIELINGEN (Sint Michielsgestel)

Zaterdagavond hebben onbekenden ruiten ingegooid van een leegstaand pand aan de Torenstraat in Sint Michielsgestel. Ook had men brand gesticht in het pand. Voorbijgangers hebben samen met de brandweer het vuur geblust.

HEB 'T LEF. WAPENS WEG !

In het district Aa & Dommel is in de nacht van zaterdag op zondag op verschillende plaatsen controle gehouden in het kader van de actie "Heb 't lef. Wapens weg !". Door de politiemensen werden ongeveer 100 jongeren gecontroleerd. Door de jongeren werden verschillende wapens ingeleverd, waaronder wurgstokjes, een laserpen en traangas. Door de uitgaanspubliek, zowel jong als oud, werd positief op de controles gereageerd. Door de korpschef van de politie Brabant Noord, E. van Hoorn, werd in het district Aa & Dommel deelgenomen aan de controles.

AANGEHOUDEN VOOR BALDADIGHEID (Boxtel)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 25-jarige man uit Boxtel aangehouden voor baldadigheid. De man was op de Markt in Boxtel en vond het nodig om zijn frustraties af te reageren op omstanders. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL GEDRONKEN (Boxtel)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 24-jarige man uit Oirschot bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Stationsstraat in Boxtel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie