Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Planet Internet begint Computer Shop

Datum nieuwsfeit: 20-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Planet Internet brengt in samenwerking met TakeitNow.com de Planet Computer Shop uit. Verbreding samenwerking wordt onderzocht.

Amersfoort/Bilthoven, NL - 20 december 1999. Planet Internet brengt in samenwerking met TakeitNow.com een eigen Planet Computer Shop, die online door TakeitNow.com voorzien wordt van de laatste aanbiedingen. Dit geheel binnen de redactionele formule van de Computer Planet. (Zie http://www.planet.nl/computer/shop/).

Planet en TakeitNow onderzoeken een verbreding van de samenwerking door ook maatwerk-pc's te gaan aanbieden en kopen-op-rekening richting bedrijven. Afhankelijk van het succes van de gezamenlijke formule zal verbreding gezocht worden naar ander portfolio.

TakeitNow.com introduceerde op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie