Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eindhoven en Helmond

Datum nieuwsfeit: 20-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 20-12-99

Persbericht 20 december 1999/

Berichten uit Eindhoven en Helmond

Eindhoven: Aanranding
Een 19-jarige vrouw uit Eindhoven is maandagmorgen rond 01.20 uur op de Sibeliuslaan aangerand door een nog onbekende man. De vrouw was op de Sibeliuslaan uit de bus gestapt en vlakbij de bushalte werd ze door een man aangesproken. Hij vroeg aan haar of hij met haar mee mocht gaan. De vrouw gaf te verstaan dat ze daar niet van gediend was en liep door. De man pakte de vrouw vast en stak haar met een onbekend voorwerp in haar buik. Ook betastte hij de vrouw onzedelijk. Toen de vrouw schopte om los te komen, sloeg en schopte de aanrander het slachtoffer. Het slachtoffer wist een busje haarlak te pakken en spoot dat bij de aanrander in zijn gezicht. Zij kon toen ontkomen.

Eindhoven: Brand
Zondagavond rond 21.30 uur brak er brand uit in drie bouwketen aan de Dr Poletlaan. De brandweer had een uur nodig om de brand in de drie keten te blussen. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Het betreft vermoedelijk brandstichting.

Helmond: Inbraken
Maandagmorgen rond 04.30 uur is ingebroken in een winkel aan de Dijksestraat in Helmond. Met een stoeptegel werd een ruit vernield. Binnen werden laden van een kassa opengebroken. Er zijn een onbekende hoeveelheid sigaretten gestolen.

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Asterstraat. Aan de achterkant van de woning werd een keukendeur opengebroken. De bewoner mist 30 CD?s en een horloge.

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Marktstraat. De inbreker kon binnenkomen door een openstaand raam op de eerste etage van de woning. Er zijn autosleutels, een rijbewijs en een paspoort weg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie