Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mexx kiest voor SEAGULL's Wireless-to-Host oplossing

Datum nieuwsfeit: 20-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met: SEAGULL Frans Wauters Korte Parallelweg 1
+31 (0)78 632 2810 3311 JN Dordrecht
(fwauters@seagull.nl) Tel: +31.(0) 78 632 2800
Fax: +31.(0) 78 613 8134
E-mail: (info@seagull.nl)
Web: www.seagullsw.com

Voor onmiddelijke vrijgave

Mexx kiest voor SEAGULL's Wireless
to Host oplossing

SEAGULL breidt haar technologisch leiderschap uit op het gebied van Wireless-to-Host verbindingen

20 December 1999, Dordrecht, Nederland- SEAGULL leverancier van e-business oplossingen maakt vandaag bekend dat MEXX, een toonaangevend modemerk in Europa heeft gekozen voor SEAGULL's Wireless-to-host technologie. Met SEAGULL's software technologie is het mogelijk om draadloze toestellen zoals mobiele telefoons en Personal Digital Assistants (PDA's) direct te verbinden met een S/390 of AS/400 host bedrijfssysteem.

MEXX heeft voor SEAGULL's technologie gekozen om werknemers en business partners, zoals winkels die Mexx kleding verkopen real time draadloos toegang te geven tot de bedrijfssystemen van MEXX. De langere termijn strategie van het bedrijf is om de voordelen van deze technologie verder uit te breiden als onderdeel van hun globale e-business strategie.

Het eerste project van de strategie van MEXX zal draadloze toegang geven tot de informatie die is opgeslagen in de centrale AS/400. Account managers kunnen deze informatie benaderen via standaard WAP telefoons die reeds beschikbaar zijn op de markt. Deze mijlpaal betekent voor MEXX dat zij het eerste modemerk in Europa zijn die profiteren van deze technologie in een echte bedrijfssituatie.

Het Wireless-to-host project is een onderdeel van een groter e-business project uitgevoerd door SEAGULL Professional Services, welke ook Web-to-Host enabling en integratie van applicaties bij MEXX zal realiseren.

"Mexx is een innovatief bedrijf dat de kracht en potentie van deze veelbelovende technologie begrijpt" zegt Frans Wauters, Director of Marketing EMEA & Asia Pacific bij SEAGULL. "Het huidige project bij MEXX is pas de eerste stap in de geplande e-business strategie. Wij zijn erg trots dat MEXX als eerste modebedrijf in Europa deze Wireless-to-Host oplossing implementeert en vertrouwen heeft geschonken in SEAGULL's software en service".

"Dit project laat zien dat MEXX een sterk vooruitstrevend bedrijf is, niet alleen op het gebied van de bekende modieuze kleding, maar ook in het managen van hun bedrijfsvoering", merkt Jos Dikhoff op, SEAGULL's VP of Sales & Marketing voor EMEA en Asia Pacific. " Dit soort technologische oplossingen stelt MEXX in staat om hun bestaande bedrijfsprocessen te verbeteren en te stroomlijnen". Hierdoor worden kosten gereduceerd, stijgt de potentiële omzet en kan de service naar de klanten verder worden verbeterd".

" SEAGULL's Wireless-to-Host oplossing is de enige technologie in de markt vandaag de dag dat daadwerkelijk uitdagingen in het dagelijkse leven aangaat. SEAGULL is de logisch partner voor ons om ons te helpen met deze baanbrekende stap", zegt Henry Holster Business Systems manager Sales en Marketing bij MEXX. "De kwaliteit van SEAGULL's producten in combinatie met de commitment van hun service organisatie is indrukwekkend. Dankzij SEAGULL kunnen wij onze bestaande systemen blijven inzetten en zijn we in staat om deze grote stap voorwaarts op een snelle, veilige en kosteneffectieve manier te maken".

MEXX brengt een uitgebreid assortiment aan mode producten voor mannen, vrouwen en kinderen. MEXX is opgericht in 1980 en is uitgegroeid tot een prominente internationale organisatie met 1500 werknemers verspreid over de hele wereld. De kleding en accessoires van MEXX worden verkocht via MEXX retail stores, premium department stores en chain stores evenals onafhankelijke winkels in Europa, Noord Amerika, Het Midden Oosten en Azië. Op het moment zijn er meer dan 400 retail stores en meer dan 5000 retailers die MEXX producten verkopen. De producten van MEXX zijn verkrijgbaar in 41 landen. Het hoofdkantoor van MEXX is gevestigd in Voorschoten, Nederland.

SEAGULL is marktleider op het gebied van het integreren van nieuwe technologie met bestaande AS/400 en S/390 bedrijfssystemen. SEAGULL domineert al in de Windows-to-Host markt, komt op als leidende aanbieder in de Web-to-Host markt en betreedt nu de nieuwe Wireless to host markt met een bewezen technologische oplossing.

# # #

OPM.: - Het juiste gebruik van de naam SEAGULL is volledig met hoofdletters. SEAGULL levert toonaangevende ontwikkeltools, gespecialiseerde serversoftware en thin client "viewer"-technologie om organisaties te helpen hun e-business-innovaties snel te implementeren en direct te kunnen inspelen op de behoeften van de markt.

Tot de strategische producten van het bedrijf behoren J Walk(tm) (voor AS/400) en WinJa(tm)
(voor mainframe), complete ontwikkel- en toepassingsoplossingen om hostapplicaties webgeschikt te maken voor e-business, voor de integratie in andere toepassingen en voor het optimaliseren van de workflow. Andere producten die door SEAGULL worden aangeboden zijn GUI/400(tm), software om AS/400-applicaties in client/serverarchitecturen en internet te integreren via grafische Windows thin clients; en TTT/400, een tool voor het vertalen van AS/400-applicaties in vreemde talen.

Het hoofdkantoor van SEAGULL is gevestigd in Dordrecht. Het Amerikaanse hoofdkantoor bevindt zich in Atlanta, Georgia. Het bedrijf is in 1990 opgericht en heeft verkoopkantoren in de VS, Canada, Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast vertegenwoordigen 30 distributeurs SEAGULL-producten in 50 landen wereldwijd. SEAGULL is aan de Amsterdamse Beurs onder de naam SEAGULL genoteerd.

With kind regards, Met vriendelijke groet,

Nathalie Troost
Marketing Communications

SEAGULL BUSINESS SOFTWARE B.V.
Korte Parallelweg 1 Tel. +31 78 6322800
3311 JN Dordrecht, The Netherlands Fax +31 78 6138134 P.O. Box 828, 3300 AV Dordrecht, Holland

www.seagullsw.com/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie